Резюме

“DJI Innovations” е основен производител на селскостопански дронове с марката DJI. Основната цел на Аграс България е развивитието на пазара за селскостопански дронове като Ви предоставим интелигентни решения, за да улесним Вашата работа и да ускорим Вашето развитие в глобален мащаб. Спрямо часните нужди и цели на всеки клиент, Agras Bulgaria ще Ви предостави оптималния вариант от продуктите на DJI с безкомпромисно качество на атрактивна цена. Заповядайте в нашия голям шоурум, където може да  да видите дроновете и да научите защо те са неизменна част от Вашето развитие. 

Нашите клиенти

Ние от Аграс БГ винаги се стараем да изградим дългосрочни отношения с нашите клиенти. С нестихваща страст към към Вашия успех, ние се заехме с отговорната задача да представляваме секция с непрекъснато развитие. За нас Вашето доверие е безценно и винаги ще сме насреща, за да Ви консултираме, изготвим оферта, ще споделим натрупания опит и ще Ви обучим как да използвате дрона си, за да постигате оптимални резултати.

 

Нашата мисия

Нашата мисия е да предоставяме качествени услуги на нашите клиенти, квалифицирано обучение и индивидуална бизнес консултация с цел да помогнем на Вашата компания да расте и просперира. Ние сме силно мотивирани да обучаваме нашите клиенти с част от техния екип, за да постигнат безпорен успех, използвайки иновативните безпилотни летателни системи.

Защо да изберете нас?

  • Прилагаме индивидуален подход и отношение към всеки клиент
  • Придържаме се към ниска ценова политика на качествени продукти
  • Нашия високо квалифициран екип е силно мотивиран  да поддържа качествено обслужване за нашите клиенти.
  • DJI Agras Bulgaria и UTC Академия ще Ви предоставят широкоспектърно обучение, базирано на нашия дългогодишен опит и познания.
  • Ние ще Ви предоставим като купувачи качествени услуги, обучение, сертифицирани продукти и гаранция.
  • Разполагаме с ауторизиран сервиз, който винаги посреща Вашите нужди.